Meubilair voor ziekenhuizen

RVS Meubilair voor operatiekamers Ic's en verpleegafdelingen

Sinds de start in 1949 maakt Goebertus in eigen werkplaats meubilair voor gebruik in ziekenhuizen in eigen werkplaats. Volledig volgens klantspecificatie samengesteld uit RVS en voorzien van RVS wielen is de kwaliteit ongeëvenaard. Deze karren verkopen wij als Custom line.

Naast onze volledige custom-made meubilair lijn die wij in onze werkplaats in Weesp produceren voeren wij ook een lijn met standaard producten die wij elders inkopen. Deze hebben we verdeeld in 2 groepen. Onze Basic Line  producten worden geheel volgens onze specificaties en onder onze controle geproduceerd binnen de EU volgens de medische richtlijnen. Prijstechnisch heel interessant en meestal afdoende voor de meeste werkzaamheden in ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum.

Vanuit onze basic line kwam al snel de vraag naar antistatische wielen; hoogwaardiger rvs, hogere wanddikte etc. Daarom voeren we ook nog een categorie producten in de TOP LINE. Hoogwaardige apparatuur. En per ingreep absoluut niet duurder.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Overzettafels, instrumententrolleys,  modulewagens, medicijnkarren, waswagens, plateau karren. U noemt het. Wij hebben het. En kan U het niet vinden of heeft U een specifieke vraag. Neem dan even contact op.

Goebertus Instrumenten overzettafel met een blad van 140 x 60cm
Blanco in hoogte verstelbare overzettafel met onderblad
Medicijnwagen

Waarom Goebertus ?

TOPKWALITEIT SINDS 1949

En al die tijd produceren en leveren we top kwaliteit artikelen voor ziekenhuizen.

EXCELLENTE SERVICE

Service is our middle name. Snel en flexibel werken we met de algemene en medische techniek samen om met zo min mogelijk verstoring van het zorgproces onze service uit te voeren.

ISO 9001:2015

Om de kwaliteit binnen het bedrijf te bewaken hebben wij sinds 2009 een ISO-9001 certificaat. Tussentijdse audits en klantenonderzoeken zorgen ervoor dat we scherp blijven en de kwaliteit van de dienstverlening hoog blijft.

WIJ LEVEREN ECHTE PRODUCTEN

Aangezien we de productie van roestvrijstalen karren volledig in eigen beheer uitvoeren in onze werkplaats in Weesp kunnen wij precies maken wat U wilt !!

Print Friendly, PDF & Email