Kruk voor gebruik op de operatiekamer. Voorzien van geleidende bekleding en antistatische wielen
Ok Krukken en stoelen

Daar staat weer een hele pallet met krukken klaar voor levering aan de klant.

Heb je je al eens afgevraagd waarom de meeste Ok-krukken en stoelen zwart zijn ?

Om een kruk op de Ok te mogen gebruiken moeten er antistatische wielen onder zitten en de stof moet geleidend zijn. En geleidende stof maken ze praktisch alleen in het zwart. Binnenkort komen we wel met krukken in verschillende kleuren maar voorlopig alleen fancy kleuren voor buiten de OK.

Dus als je op de Ok zit in je Ok pak en met je plastic klompen aan en je geeft elke keer jezelf, de patiënt of je collega een opsodemieter ? Dan gebruik je de verkeerde kruk. Afkeuren: nieuwe kopen. (Het liefst bij ons natuurlijk). Graag gedaan.

Print Friendly, PDF & Email
X