KYRA 400 Gasgeveerde beensteun
Nieuwe gasgeveerde beensteunen

Omdat de Steris non-finned beensteunen die door Allen worden geproduceerd en geleverd steeds lastiger te krijgen zijn (Levertijden tot 16 weken zijn normaal tegenwoordig), en ze voor reparatie terug moeten naar de fabriek in de USA, werd het tijd voor nieuwe beensteunen in het assortiment.

Als directe tegenhanger van de Non-Finned Steris beensteunen hebben we nu de Kyra 400 BLUE beensteunen in het assortiment. Nog wat zwaarder belastbaar (181kg patiënt gewicht). Kost hetzelfde. Een stuk sneller leverbaar en daarnaast kan het ziekenhuis ze nog zelf repareren ook als dat mogelijk mocht zijn (Kunnen wij natuurlijk ook voor jullie doen.

Uiteraard zijn er ter vervanging van de Allen Yellofin ook Finnend boots te krijgen in verschillende gewichtsklasses. Kijk hiervoor in de categorie beensteunen.

Print Friendly, PDF & Email

Leeslampje

12 January 2021
Previous Post

Ok Krukken en stoelen

18 November 2022
Next Post
Kruk voor gebruik op de operatiekamer. Voorzien van geleidende bekleding en antistatische wielen
X