Video distributie

Grote video distributie oplossingen voor complete Ok-complexen zijn er genoeg. En ze hebben allemaal 2 dingen gemeen. Duur en ingewikkeld. Ellenlange implementatie trajecten en als de computer een upgrade nodig heeft staat de hele Ok stil. En als je een kleinere afdeling zoals de endoscopie afdeling wilt upgraden, of gewoon een simpel, eenvoudig uit te breiden systeem wilt dan is er weinig.

De monitorarmen komen vol te zitten met kabels. personeel moet omschakelen op de monitor. Over de grond liggen kabels voor die extra uitvoer naar de monitor. Adapters, stekker, pluggen die niet passen.

Allemaal niet meer nodig !

Het Control video systeem; powered by FSN is ontworpen om de standaard distributieproblemen in een OK of functieafdeling op te lossen. De unit kan scalen, herformatteren en videosignalen delen gebaseerd op wat er nodig is.

De bestaande kabels naar de schermen kunnen meestal gewoon blijven liggen. Bestaande aansluitingen kunnen er zo op. Maar wij kunnen ook zelf SDI of glasvezelkabels voorzien die precies op maat worden gemaakt zodat er geen loze bossen met kabels hangen en alles netjes en overzichtelijk blijft.

De bestaande computer in de ruimte is eenvoudig te koppelen zodat patiëntgegevens en foto’s te zien zijn op alle schermen. Medische techniek en ICT strikt gescheiden zodat het primaire proces door kan gaan zonder discussies wie problemen op moet lossen terwijl de patiënt ligt te wachten.

Print Friendly, PDF & Email

Leeslampje

12 January 2021
Next Post
X